Wat levert Collagenetwerk op? Oftewel – waarom netwerken we?

Collage-avonden kenmerken zich vooral als ontspannend en inspirerend. Nu zijn wij natuurlijk een zakelijk netwerk, dus af en toe vragen we ons af, “Wat levert al dat borrelen nu op voor onze leden en gasten?”

Onlangs hoorden we van het nieuwe boek ‘Retailtheater’ van Carin Frijters en Femke Cuijpers, een omnichannel boek hoe je van winkelen een ware beleving kunt maken. Advies voor winkeliers om te zorgen dat mensen in de winkel ook echt gaan kopen.

Carin Frijters en Femke Cuijpers hebben elkaar ontmoet op een Collage-avond in 2010, in het Rotabs Style Centre, de oude brandweerkazerne in Rotterdam Noord. Sindsdien werken zij regelmatig samen.

In november 2014 besloten ze samen een omnichannel boek te schrijven, en dat is het boek Retailtheater geworden. Daaraan gekoppeld hebben zij cursussen en trainingen ontwikkeld en organiseren zij netwerkbijeenkomsten voor mensen die gerelateerd zijn aan de retail. Hier komen winkeliers, toeleveranciers, vastgoedmensen en stylistes samen die voor de retail werken en winkeliers kunnen inspireren.

Retailtheater 

Retailtheater is in mei 2015 op de markt gebracht. Femke en Carin hebben het in eigen beheer uitgegeven. Wel wordt het gedistribueerd via de gewone kanalen, boekhandel en online.

Omnichannel is een nieuw concept, naast het boek zijn er ook youtube-filmpjes, online checklists, lijsten op spotify en andere online mogelijkheden.

Als vervolg op de publicatie van het boek, en het grotere gemeenschappelijke aanbod dat zij hebben (boek, trainingen, het retailnetwerk) hebben zij nu hun samenwerking geformaliseerd en naast de twee eigen bedrijven samen een vof opgericht. Carin Frijters heeft haar eigen bedrijf in retailadvies, Femke Cuijpers heeft haar eigen communicatiebedrijf.

Dus, zoals jullie lezen, bewonder hoe mooi en snel Femke en Carin een inspirerend boek hebben gemaakt, en kom naar de Collage-avonden voor inspiratie en ontspanning, het levert meer op dan alleen een goede avond!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *