Collage 57

Collage 57

Collage 57 op donderdag 6 maart 2014.

We starten weer een nieuwe reeks avonden, met dit keer als thema: onderhandelen.

In een tijd waarin het aantal zzp’ers maar blijft groeien en groeien, maar ook steeds meer ‘ruildiensten’ en samenwerkingen ontstaan, is het goed kunnen onderhandelen een eigenschap die niet mag ontbreken!

Weet je dat goed onderhandelen begint met:Wie ben je? Hoe kom je over op de ander? Wat ben je ‘waard’? Je bent lang niet altijd voor de volle 100% zeker van je zaak, kent tijden dat je wat minder goed in je vel zit, misschien ben je vaak zenuwachtig bij het presenteren van belangrijke klussen… Toch is het heel belangrijk om dan stevig in je schoenen te blijven staan. Oftewel; Fake it ‘till you make it…! En het tegenstrijdige hierin: dit doe je juíst door heel dichtbij jezelf te blijven!

We beginnen deze reeks dan ook met de basis, het ‘neerzetten en kennen van jezelf’ in de vorm van een workshop, gegeven door Caty Palmen, theatermaker & docent (sommigen kennen haar nog wel!). Tijdens de workshop maakt Caty je heel bewust van hoe je overkomt op anderen en hoe je dat kunt ‘sturen’. Jouw manier van presenteren bepaalt jouw manier van onderhandelen. Aspecten die aan bod komen zijn o.a. contact maken met je gesprekspartner en het inzetten van je fysiek, mimiek en stemgebruik om je verhaal over te brengen en waarachtig over te komen.

Het is een praktische workshop. Het is daarom handig als je een kort verhaal paraat hebt over jezelf en wat je voor een mogelijke opdrachtgever kunt betekenen.

Vragen hierbij zijn:
–  Wie ben je?
–  Wat is het product, project of dienst wat je levert?
–  Wat heeft de koper er aan?

We gaan niet zozeer inhoúdelijk in op je verhaal, maar veel meer op de manier waaróp je het verhaal vertelt aan je gesprekspartner. Lukt het je om de opdrachtgever enthousiast te krijgen en te overtuigen?

Datum: donderdag 6 maart
Locatie:
De Nieuwe Banier, Adres: Banierstraat 1, Rotterdam
Inloop: 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Kosten: leden gratis, niet leden € 15,00 p.p.kosteloos afzeggen kan tot 3 dagen van te voren.
Aanmelden: via collagenetwerk@gmail.com

Tevens sluiten we de avond af met een korte ‘Durf te vragen ronde’. Deze zal dit keer geheel in het thema staan van ‘onderhandelen’. Dus bedenk iets wat je graag zou willen en stel je vraag!

We hopen je 6 maart weer te zien!!


Kaart wordt geladen...
Datum: 06/03/2014
Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie:
Banierstraat 1 Rotterdam


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *