collage 72 Rotterdam

Collage #72 > Start nieuw drieluik ‘Let’s get physical’

Dit jaar starten we met het drieluik ‘Let’s get physical’.

Deborah Meeder – die onlangs voor ons de workshop Creatief denken verzorgde – maakte ons er op attent dat het ook je lijf een belangrijke rol speelt in je dagelijkse werk. We zijn al snel geneigd veel in ons hoofd te zitten en ons lijf te vergeten. Een mooie aanleiding voor ons voor een serie nieuwe Collage avonden waarin we van onze stoel gaan stappen.

Collage #72 * gaat niet door *

De eerste avond is met Kaatje Nouwen – bewegingskunstenares. We krijgen een werkwinkel: “lichaamswerk, partnering & fysieke vrijheid”. Het fijne van werken met Kaatje is, (zo samen dansen wordt ‘werken’ genoemd) dat je niet bang hoeft te zijn voor het onbekende. Je lichaam is altijd van jezelf en daarmee ervaar je dingen die je nog niet kent, of niet op die manier kent. Dus ik zou zeggen, komt allen, in de prachtige danszaal van de Nieuwe Banier en ga in het nieuwe jaar even in je bibberzone.

De tweede avond is op donderdag 10 maart met Harriette van Rijssel – van Picture yourself as – over de verschillende kanten die je in jezelf hebt.

En de derde avond lekker dansen. Met een dj, muziek van nu en toen, al je vriendinnen en mannen mogen ook mee.
Het Collagedansfeest wordt georganiseerd door ons erelid Annet Scholten. Dit is op 8 april 2016 – save the date. Info volgt.

Aanmelden graag via de mail, info@collagenetwerk.nl


Kaart onbeschikbaar
Datum: 10/02/2016
Tijd: 19:00 - 22:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *