Onderhandelen workshop netwerken Rotterdam

Collage #74 > Collage College: Commercieel Onderhandelen

Onderhandelen workshop netwerken Rotterdam

Wegens grote interesse in ons drieluik van twee jaar terug, organiseren we weer een avond in het teken van onderhandelen.

Onderhandelcoach Jeanette de Haas geeft dinsdag 24 mei een workshop onderhandelen:

Commercieel onderhandelen

Heb je één of meerdere gesprekken gevoerd voor een leuke, nieuwe opdrachtgever, dan vóel je de vraag al aankomen. Wat kost het? Tja, en wat doe je dan…. Niet over de prijs praten is geen optie. Geef je je prijs en is de opdrachtgever niet akkoord, is het dan einde oefening of begint het spel dan? Onderhandelen is een vaardigheid die is te leren en daar maken we tijdens deze netwerkavond een start mee.

Waarom is onderhandelen zo belangrijk?
Met een goede onderhandeling schep je voorwaarden waaronder je succesvol(ler) kunt zijn. Het zorgt voor een evenwichtige deal waar beide partijen tevreden over zijn. En hoe fijn is het als je wat zelfverzekerder bent in trajecten over prijsonderhandeling? Een goede onderhandeling kan je niet alleen in je professionele leven meer opleveren, of het nu bij verkopen of inkopen is, óók privé zijn de tips over een goede onderhandeling waardevol.

In de workshop leert Jeanette ons hoe we commerciële onderhandelingen succesvol naar de hand kunnen zetten. Wat zijn bijvoorbeeld de do’s & dont’s van het onderhandelen:

    • Wel of geen korting geven?
    • Goed voorbereid de onderhandeling in.
    • Wanneer noem je je prijs?

Ze geeft veel tips en trucs en we mogen ook zelf aan de slag met een casus. Kortom, het gaat een leerzame avond worden!

Over Jeanette de Haas
Voor Jeanette de Haas was onderhandelen in haar werk voor grote bedrijven als Shell, KPNQwest en de Telegraaf Media Groep bepalend voor het succes in haar werk. Alleen was ze daar lange tijd niet bewust van. Eenmaal werkzaam als inkoper bemerkte ze hoe belangrijk onderhandelen als vaardigheid is. Sinds enkele jaren werkt Jeanette als zelfstandige en deelt zij haar kennis, tips en vaardigheden in trainingen en ze coacht individuen.

Deelname: Gratis voor leden

De bijdrage voor niet-leden is € 17,50.

Locatie: Kleinhandel, Rotterdam

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in.


Kaart wordt geladen...
Datum: 24/05/2016
Tijd: 19:30 - 22:30

Locatie:
Stationsplein 45 Rotterdam


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *