Collage #77 Praktisch aan de slag met video

netwerk_collage_videovakvrouw
 
Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van video. En dat is niet zonder reden:
 
– Via video laat je mensen laagdrempelig kennis maken met het gezicht achter je onderneming. Je kunt je zo beter profileren en enthousiast je vakkennis delen, waardoor je makkelijker klanten vindt.
– Online video’s zijn makkelijk te delen en zijn toegankelijker dan geschreven teksten.
– Je scoort hoger in Google en video krijgt voorrang op Facebook.
 
Ook als je niet sterk bent in techniek kun je video’s leren maken in je eigen tijd met je eigen apparatuur. Dit hoeft geen enorme investering te zijn.
Belangrijker is dat je ermee aan de slag gaat en ontdekt hoe leuk video is en hoe het jou kan helpen bij je ondernemerschap.
 
Bij Collage is deze trend ons niet ontgaan en zijn we ontzettend blij dat dé specialist op dit gebied – Elisabeth Griffioen, de Videovakvrouw – voor ons op vrijdag 14 oktober de workshop ‘Praktisch aan de slag met video’ wil verzorgen.
Anders dan normaal, organiseren we deze workshop overdag, zodat we meer tijd hebben om ons goed in dit onderwerp te verdiepen.
 
Elisabeth behandelt de volgende onderwerpen:
 
– Hoe kies je goede onderwerpen?
– Wat is de beste structuur voor je video?
– Wat heb je nodig om goed te kunnen filmen?
– Waar moet je rekening mee houden tijdens het filmen?
– Wat voor soort locatie gebruik je?

Plus je ontvangt een shoplist met handige video-gadgets en spullen met links naar verkooppunten (geen affiliates;)

 
De dag duurt van 10:00 – 15:00
 

Locatie en kosten

In onze zoektocht naar workshopruimte zijn we op een unieke kans gestuit om een filmzaal in het gloednieuwe Kino te kunnen huren (het oude Lantaren het Venster). Een geweldige locatie waar ook nog eens gezorgd kan worden voor een heerlijke vegetarische lunch met soep en alles er op en er aan. Zo maken we er echt een volledig verzorgde dag van.

Om dit definitief door te kunnen laten gaan komen we anders uit qua kosten dan eerder vermeld. Kino sponsort ons al een stukje en als niet-leden een bijdrage van € 60,- en leden een bijdrage van € 15,- betalen voor de complete dag (dit is inclusief lunch), dan zijn we kostendekkend. We kunnen je dan voor een relatief laag bedrag een workshopdag bieden die normaliter vele malen duurder uit zou vallen.

Meld je snel aan!

Ook hebben we voor deze woensdag (5 oktober) dan minimaal 20 deelnemers nodig, dus meld je snel aan! Ken je iemand voor wie deze workshop interessant is, dan help je ons enorm door deze pagina te delen op social media.

Meld je aan via dit formulier.

Na afloop zoeken we een gezellig café in de buurt waar je op eigen gelegenheid na kunt borrelen. 

 

Kaart wordt geladen...
Datum: 14/10/2016
Tijd: 10:00 - 15:00

Locatie:
Gouvernestraat 129 – 133 Rotterdam


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *