Collage #80 Back to the future

 

Header Collage 80Collage #80: Back to the future – Forward to history 

Op zoek naar nieuwe toegevoegde waarde van jouw business

Als we een oermens zouden vragen wat hij van onze huidige levensstijl vindt, krijgen we dan een enthousiaste reactie? Wie was er slimmer, de boer in het prille landbouwtijdperk of de mens uit het informatica tijdperk? En vooral: wie was er gelukkiger?

Op de vooravond van wat velen als een tijdperk van veranderingen zien, gaan wij op zoek naar wat die veranderingen voor ons betekenen. Wat wordt de nieuwe mindset, waar liggen nieuwe kansen en wat gaat er verloren?

Van globaal naar glocaal, van consument/producent naar procument. Prachtige termen die laten zien dat we het beste uit het verleden willen combineren met het beste uit het heden. Hedendaagse ondernemers herkennen ‘problemen’ van deze tijd en zoeken naar een oplossing. Of proberen meerwaarde te genereren door onverwachte of extra toegevoegde waarde voor hun diensten/producten.

Dat kunnen wij ook!
Coach en trainer Harriëtte van Rijssel neemt ons dinsdagavond 16 mei mee naar een grotere kijk in de toekomst en gaat dan met ons aan de slag. We laten onze geest de vrije loop en gaan uit van het gegeven dat oneindig veel mogelijk is. Dat filteren we naar een aantal bruikbare ideeën voor jouw bedrijf.

Over Harriëtte en Picture Yourself As
Als coach/trainer werkt  Harriëtte van Rijssel dagelijks met ondernemers en professionals. Centraal staat hoe ze zelf hun business of zakelijke carrière kunnen beïnvloeden door een andere kijk op zichzelf te ontwikkelen. Daarmee verandert ook hun kijk op de wereld en worden ineens veel meer mogelijkheden zichtbaar. Harriëtte van Rijssel

Als persoon ziet zij snel waar mensen zich beperken. Zij leest tussen de lijntjes door en ziet gauw verbanden. Niet alleen bij mensen individueel, maar ook op maatschappelijk vlak. Hoe wordt ons denken beïnvloed, waarom doen we de dingen zoals we ze doen en vooral…hoe kan het ook anders?

Meld je aan
Inloop: vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur
Locatie: we hebben een bijzondere locatie voor Collage #80:
Keilepand M4H aan de Keilestraat 9a in Rotterdam – hieronder tref je meer info over deze unieke locatie en je kunt er gratis parkeren!
Kosten: leden betalen geen toegang en niet-leden zijn uiteraard welkom en betalen € 18,00. Kosteloos afmelden kan tot 3 dagen van tevoren.

Keilepand M4H

Het voormalige poortgebouw van Thomsen’s Havenbedrijf staat aan de Rotterdamse Lekhaven. Samen met de Keilehaven, IJselhaven en Koushaven werd deze haven in de periode 1910-1915 aangelegd om de groeiende stukgoedhandel in de Rotterdamse haven te accommoderen. Veel mensen kennen dit gebied nog als een van de grootste fruithavens ter wereld. Dat de fruit- en sappenbedrijven stilletjes de haven verlaten, betekent echter niet dat de loodsen, waar onder het Keilepand, ongebruikt blijven. Op de vrijkomende plekken ontstaat juist steeds meer nieuwe bedrijvigheid. Zo vestigen zich in het Keilepand nu de eerste pioniers uit de maakindustrie en de creatieve sector. Zij voelen zich aangetrokken tot het ruige, industriële karakter van het gebied en de aanwezigheid van het water alom. Het  Keilepand  omvat in  totaal  5.000  m²  bedrijfsruimte.

Keilestraat 9 te Rotterdam.

M4H

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Kaart wordt geladen...
Datum: 16/05/2017
Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie:
Keilestraat 9a 3024 SV Rotterdam


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *