Collage College: Personal branding

beeld_Collage_76

Nu de zomer weer bijna voorbij is hebben we een inspirerend ‘Personal Branding’ drieluik voor jullie samengesteld waarmee we je professioneel klaarstomen voor het najaar!
We beginnen dinsdag 6 september met een Personal Branding workshop gegeven door Bernadette Vrijling van Aserto training en coaching. Hiermee leg je een goede basis voor de twee volgende Collage College’s die video vakvrouw Elisabeth Griffioen voor ons verzorgt. Hierna ben je helemaal klaar voor het komende seizoen!

“Your brand is what people say about you when you’re not in the room,”
Amazon oprichter Jeff Bezos

Trainer en coach Bernadette Vrijling geeft dinsdag 6 september de inspiratieworkshop ‘Personal Branding; Vind jouw unieke aanbod’

Tijdens de inspiratieworkshop ‘Personal Branding’ sta jij als persoon centraal.
Als ondernemer en gewoon als mens wil je je onderscheiden van alle anderen. Dit doe je door jouw unieke combinatie in kaart te brengen. De rode draad in de workshop ben jijzelf, verhelderend, soms confronterend, en altijd inspirerend om mee aan de slag te gaan.
Je beantwoordt vragen als; wat en wie ben jij, waar heb jij plezier in, en welke ambitie en dromen heb je voor de komende jaren? Wie zijn je klanten of je doelgroep, krijg je daar energie van, en zijn het de klanten die je wilt hebben?

In deze workshop leer je:
– Jouw unieke kwaliteiten
– Jouw persoonlijke, professionele doelstelling
– Jouw unieke kwaliteiten en aanbod
– Hoe je dit met jouw doelgroep deelt

Vind jouw unieke aanbod
Het is moeilijk om voor jezelf deze unieke combinatie te vinden. Want veel van jouw kwaliteiten vind je zelf heel vanzelfsprekend. Daarom werken we in deze workshop samen aan het vinden van jouw unieke combinatie.

Deze workshop wil je niet missen, dus meld je snel aan en vergeet niet je visitekaartje mee te nemen!

Deelname voor leden is gratis, voor niet-leden vragen we een bijdrage van €17,50.

MELD JE HIER AAN


Kaart wordt geladen...
Datum: 06/09/2016
Tijd: 19:30 - 22:30

Locatie:
Mathenesserdijk 418e Rotterdam